Vi slåss för dig!

Vi är en allmänpraktiserande byrå som vänder oss både till privatpersoner och företag.

Vi hjälper er med juridisk rådgivning, företräder i förhandlingar med alla parter, för er talan i domstol samt upprättar alla juridiska dokument såsom affärsavtal, tillståndsansökningar, testamente och bouppteckningar.

Vi slåss verkligen för våra klienter! Vi vill till varje pris vinna fördelar för dig. I det arbetet gör vi en grundlig juridisk analys och angriper sedan problemet från alla vinklar. Ibland är det offensiv som gäller. Ibland är det diplomati. Ibland en hybridstrategi. Vadhelst som ger det resultat du anlitat oss för. Vi frågar alltid klienten först ”Vad vill du åstadkomma?” Våra klienter brukar inte bara känna att de får den hjälp de behöver utan också inse att det är mycket lönsamt att anlita en bra jurist. Om vi tror att ditt fall inte går att vinna meddelar vi dig det direkt.

Vi är ansvarsförsäkrade i If, för din trygghets skull.

Vi är medlemmar av Sveriges Juridiska Byråer.

Mattias

Mattias Walving-Lundberg, jurist

Utbildning: Mattias har juristexamen från Umeå Universitet samt har studerat entreprenörskap och IT vid Harvard Business School och Boston University.

Erfarenhet: Mattias har mycket bred juridisk erfarenhet främst inom det affärsjuridiska området. Han har bl a förhandlat och slutit avtal om närmare 1 000 miljoner SEK genom åren. Han har omfattande erfarenhet från förhandlingar med parter såsom privatpersoner, små och stora företag, kommuner, landsting, statliga myndigheter, fackföreningar, banker och riskkapitalbolag. Han har hanterat tillstånd och compliance inom bl a finans, vård, livsmedel, hotell och media.

Intressen vid sidan om juridiken: Friidrott, musik och konst.

Linda

Linda Walving-Lundberg, förhandlare

Utbildning: Socionomexamen från Stockholms Universitet samt ledarskap vid Harvard University.

Erfarenhet: Linda har spenderat 20 år inom mediebranshen på ledande positioner. Hon har under flera år administrerat IT-företag. Hennes främsta merit är en omfattande förhandlingserfarenhet där hon har skött förhandlingar åt såväl svenska som utländska storföretag. Bland företagen hon framgångsrikt förhandlat åt kan nämnas Omega Pharma, Mercedez, Ford, Unilever, SCA, IBM och Nordea.

Intressen vid sidan om juridiken: Katter, hästsport och körsång.

Sakkunniga

Vi har ett antal sakkunniga som vi har förmånen att kunna konsultera i specifika frågor där det inte räcker med att kunna juridik utan där man behöver vara verksam i aktuell bransch för att förstå den.

Till toppen
Hem
Våra tjänster
Om oss
Kontakta oss
Sekretess, arvode och case
Att anlita en jurist
Allmänna villkor
Meny